Even voorstellen

Arno Giethoorn is sinds 2006 “De Groenbegeleider”

De lagere- en middelbare tuinbouwschool (aanleg en onderhoud) vormen de groene basis en gaven hem de titel van vakbekwaam hovenier.

Na afronding van de Hogeschool Larenstein in Deventer (agrarische handel), heeft hij 8 jaar gewerkt als bemiddelaar in vaste planten en boomkwekerij producten.

Omdat hij toch meer wilde doen met zijn passie voor tuinen, heeft hij bij Hogeschool Larenstein in Velp de eerste twee jaar van de deeltijd opleiding tuin- en landschapsinrichting afgerond. Nieuwe kennis op het gebied van ecologie, ontwerpprocessen en het werken met het tekenprogramma AutoCAD, stonden daarbij centraal.

Al tijdens de deeltijdstudie tuin- en landschapsinrichting is hij gestart als zelfstandige tuinontwerper en begeleider bij aanleg en onderhoud. Hij heeft een flexibele manier van werken. Kleinere tuinen kunnen indien gewenst met behulp van de klant worden aangelegd of onderhouden. Een mooi ontwerp kan ook dienen als basis voor het aanvragen van meerdere offertes bij verschillende hoveniers voor een goed prijsvergelijk.

Neem gerust contact op met De Groenbegeleider voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen te bespreken!